VELKÝ OTAKU SRAZ 2# V PRAZE, STROMOVKA, 21.2.15

22.02.2015 16:04

Včera se konal Velký Otaku Sraz 2 v Praze, kde jsem byla. A byla to - BOMBA! Úžasné cosplaye, úžasní lidé/otaku (ano někdy v tom je docela rozdíl.. :D). 

Šli jsme tam samy dvě ještě s J. Vůbec jsme nevěděli, jak se tam zapojit do kolektivu (lidí tam bylo, pff, cca. kolem 300 :D, takže docela narváno) a básnili jsme o tom, jak by nám jako ve filmech někdo zaklepal na rameno aby jsme se připojili do skupinky. A co se nestane? Opravdu! Milá, super dívčina, Kira, k nám přišla (my s J. úplně mimo, že k nám někdo jde a mluví na nás) a jestli nechceme k nim do kroužku, žě jestli jsme teda otaku, tak ať tam jdeme, jestli chceme. A my? Určitě!! Tak jsme se s J seznámili s dalšími asi 10 otaku, se kterými nás Kira seznámila, řeknu jen Leu, protože další jména jsou už mimo moji mysl.. :D

Program byl následovný: Na Václaváku pod koněm byl sraz, odtamtud metrem na Hradčanskou (metrem... no, museli jetdit po skupinkách, bylo jich tolik!! :D My s J. jsme se připojili až na Stromovce, jelikož psali, když nemusíme metrem, nejezděte :D No, každopádně muselo být zajímavé jet metrem v cosplay...:D Tak dál.. :3 ) a z Hradčanský pěšky do Stromovky k fontáně. No, my s J jsme moc nevěděli, kde přesně fontána je. Tak jsme si dali navigaci a šli za ní - navigace byla modrá paruka na hlavě Miku Hatsune, takže dobrý poznávací bod, že je otaku :D) a na místě u fontany bylo fakt dost lidí.

Tam se pak fotilo, byly soutěže a přednášky a další :)

Užila jsem si to fakt BOMBASTICKY a určitě příště půjdu znovu - TENTOKRÁT V COSPLAY!! :D

PS.:Pocity: Cesta: Bože, bylo by trapný mít cosplay na sobě, co?

        Tam: Bože, je trapný na sobě NEMÍT cosplay... :D